e-mail
AutósTITKOK eBook
     
 
 • Milyen az átgondolt autóvásárlás?
 • Mikor kell kocsit cserélni?
 • Hogyan lehet elkerülni a kereskedők trükkjeit?
 • Miért jó használtautót venni, és mikor jó újautót venni?
 • Van-e segítség annak eldöntésében, hogy milyen fajta gépkocsit vegyen?
 • Mit kell tudni az autóvásárlás pénzügyi feltételeiről?
 • Mitől lesz jól felszerelt az autó, és mik a kevésbé szükséges extrák?
 • Hogyan lesz alapos a felkészülés a használtautó-vásárlásra?
 • Hogyan kell átvizsgálni a használtautót ahhoz, hogy jó állapotút vegyen?
 • Hogy lehet a kiszemelt autó árát lealkudni? (Akár használt, akár új.)
 • Hogyan lesz biztonságos az adásvétel?
 • Hogyan lehet a meglévő autót legjobban eladni?
 • Mire kell figyelni, ha az autóvásárlás külföldről történik?

 

Az autóvásárlás művészete,
avagy hogyan kösse a legjobb üzletet gépkocsi-vásárláskor,

azaz hogyan kaphatja meg kínálat legjobb autóját, a lehető legjobb áron


Az AutósTITKOK e-könyvet azért írtuk, hogy maximum annyit, sőt, ha lehet, kevesebbet fizessen a kiszemelt autóért, mint amennyit az tényleg ér, valamint azért, hogy ne vegyen olyan járművet, amivel kellemetlen meglepetések érhetik.

Ízelítőül most rendelkezésére bocsátunk DEMO változatot, amely ebből tesz közzé nagyon értékes részleteket. (A teljes anyag terjedelme kézikönyv méretre rúg, akár autókereskedővé is képezhetné magát vele.)

Ennek az oldalnak az aljáról juthat el további fejezeteink bemutatásához, illetve az azokból kiemelt részletekhez.

Fontos, figyelmeztetés!

Az emberi lélek kutatói egybehangzóan vallják, hogy manapság az emberek a józanész helyett, szívesebben hallgatnak érzelmeikre, ezért rendkívül könnyű befolyásolni őket. Akármit el tudnak nekik adni, ha reklámja, vagy kinézete pozitív emóciókat kelt, még akkor is, ha a termék haszontalan, vagy rossz. Korunkban, legtöbb esetben az autóvásárlás is egy érzelmi döntés.

Az autó külső megjelenése igencsak hat az érzelmekre, piackutatók szerint az autó formaterve az egyik legmeghatározóbb érv a vásárlásnál.
Azonban ha pusztán a külső alapján választ, az valószínűsíti, hogy nem a legmegfelelőbb autót választja.

Érzelmi okokból meghozott döntések miatt van az, hogy az autósok túlnyomó többsége, méretben és/vagy árban minimum eggyel magasabb kategóriájú autóban ül, mint amit megengedhetne magának, vagy mint amire egyáltalán szüksége van.

Szintén e miatt van, hogy évek óta rendszeresen, évi 20-25.000 autót kénytelenek visszavenni a hitelt nyújtó bankok.

Lehet, hogy ezek a sorok sokkolni fogják, vagy felbosszantják, és az is lehet, hogy elveszítjük Önt e miatt, mint olvasónkat, de nem tehetjük meg, hogy elhallgatjuk: sikerelemzők szerint, ma az emberek csupán 5 %-a gondolkodik el komolyan egy döntés előtt. 10 %-uk azt hiszi, hogy gondolkodik, valójában csak az érzelmi alapon már meghozott döntésüket próbálják megindokolni racionálisnak tűnő érvekkel, és 85 %-uk inkább meghalna, mintsem, hogy gondolkodjon. Azt várja, hogy mások meghozzanak helyette minden döntést. Ha egy dolog pozitív érzéseket kelt ebben a 85 + 10 %-ban, akkor már mennek is az adott irányba, ha tehetik. (Sokan akkor is, ha egyébként nem tehetnék...)

30 éve, egy döntést legtöbben még "úgy gondolom", vagy "azt hiszem" kezdetű mondatokkal indokoltak meg. Ma ez így hangzik: "úgy érzem" - és nem csak a nyelvi fordulat változott meg!

A tömegtermelésre berendezkedett ipar és a fogyasztásból extraprofitra szert tevő kereskedelem természetesen boldogan kihasználja ezt a helyzetet, és a marketing gurukkal az érzelmeinkre ható reklámokat készíttetnek. Ha megvan a pozitív érzelmi reakció, máris dagad a bankszámla.
Ön ne legyen ennek a trendnek az áldozata, és

G O N D O L K O D J O N !

Megéri! Ne áltassa magát azzal, hogy jók a megérzései! Ne essen abba a hibába sem, mint az a 10 %, akik csak hiszik, hogy gondolkodnak! A világ leggazdagabb emberei, a gondolkodó 5 %-ba tartoznak! Nekik legtöbbször az az érdekük, hogy Ön ne gondolkodjon. Nagyon sokan attól lettek gazdagok, hogy mások úgy táncolnak, ahogy ők fütyülnek.
Mondjon nemet erre!

A gazdagodáshoz vezető útnak csak egyik oldala a bevételek növelése, a másik pedig, ami nélkül rendszerint szintén nem megy, a szükséges kiadások racionális szinten tartása és a felesleges kiadások elkerülése. Mi ez utóbbi kettőben tudunk segíteni.

Mi sem úgy kezdtük autós pályafutásunkat, hogy mindazt tudtuk, amit most átadunk Önnek. Saját kárunkon, illetve szerencsésebb esetekben mások kárán tanultunk meg mindent.
Korábban mi sem gondoltuk végig alaposan minden autóvásárlásunkat, legtöbbször komoly árat fizettünk ezért.

 

Mit nyer, ha gondolkodik?

Ami másoknak akár több százezer forintjába került, azt most Ön mindössze az AutósTITKOK e-könyv áráért olvashatja.
Az a rengeteg pénz, amit a legtöbb autós tudtán kívül ad ki feleslegesen, Önnek a zsebében maradhat!

Átadjuk mindazt az információt, azokat a titkokat, amiket a gyártók, kereskedők és marketingesek sohasem fognak Önnek elmondani! Olyan gondolkodásmódot mutatunk be, ami az Ön anyagi helyzetének barátja, nekik viszont profitéhségük és rövidlátásuk miatt ellenségük!

Az elhibázott használtautó-vásárlások túlnyomó többségéért is az érzelmi döntések felelősek. A kirafinált magán eladók, és a kereskedők abban a legprofibbak, hogy hogyan lehet egy romot néhányezer forint költséggel úgy kiglancolni, hogy annak, aki nem nézi meg alaposan, megtetsszen a járgány, és felületes átnézés után megvegye azt. Ez legtöbb esetben több százezres, de előfordul az is, hogy több milliós veszteséghez vezet. Ennek elkerülésére minden eszközt átadunk olvasóinknak.

Természetesen nem azt mondjuk, hogy az érzelmek ne játsszanak szerepet a döntésben, pusztán csak azt tanácsoljuk, hogy a döntésben az érzelem ne alapul szolgáljon, hanem a mérleg nyelvéül! Miután racionális szempontok szerint megszűrte a kínálatot, a végső választásban már nyugodtan hozható érzelmi alapon döntés.

Ha megfogadja tanácsainkat, Ön véletlenül sem hoz majd kellően meg nem alapozott döntéseket az autóvásárlás folyamatában.
A legtöbb vásárlói visszajelzésünk arról szól, hogy az anyagot tanulmányozva olvasóink rájöttek, hogy nagyon rossz üzletet készültek épp megkötni, és százezres - milliós fölösleges kiadásoktól menekültek meg az által, hogy az átadott elvek alapján még egyszer alaposan átgondolták döntésüket - vagy alaposabban megvizsgálták a megvásárolni kívánt használtautót, illetve az eladás egyéb körülményeit.

Ezért, mielőtt kiválasztja az autót, mindenképpen üljön le, és gondolkodjon el! A döntést mi nem tudjuk meghozni Ön helyett, csak arra vállalkozhatunk, hogy felsoroljuk azokat az érveket, amelyeket érdemes figyelembe vennie választásához, és azokat a kritériumokat, amelyek közül az Önnek fontosaknak, a kiválasztott autónak meg kell felelnie.

Ne sajnálja azt az időt, amit az autó bölcs kiválasztásának előkészítésére fordít! Ha mondjuk rászán 25 plusz órát a folyamatra, és a könyvben átadott ismeret segítségével 500.000,- forinttal kevesebbet költ autóra, mint egyébként tette volna, akkor a felkészülés és az autókeresés minden órájában óránként kb. 20.000,- Ft-ot keresett!
Ha elkerült egy egyébként mondjuk egymillió forint veszteséget okozó hibát, az óránkénti jövedelem máris 40.000,- Ft-ra nőtt! Ha tud valami legális módszert, amivel óránként ennyit lehet keresni, pusztán időbefektetéssel, kérem nekünk is szóljon!

 

Négy fő módszer ismert autóvásárlásra:

Az első, a régimódi. Hősünk - Bármi Áron, elmegy egy közeli kereskedőhöz, körbenéz, kiválaszt egy neki tetsző modellt, és az első ráérő értékesítővel (jó esetben egy próbaút után) leül, és megbeszéli a lehetőségeket. Tesz egy gyenge kísérletet alkura, aminek eredményeként a kereskedő nagy kegyesen kiszúrja a szemét néhány aprósággal. A kereskedő kiszámolja a havi törlesztő-részleteket és elmondja, hogy milyen papírokat kell beszerezni a hitelkérelemhez. Ez után, ha a hitelkérelmet a bank elfogadta, megbeszélik az átvétel időpontját. A pénzügyek rendezését követően hamarosan mehet is az autót átvenni és biztosítást kötni rá (a kereskedő által ajánlott biztosítóval).
Ez a módszer extra- és könnyen jött bevételhez juttatja - a kereskedőt:

 • Áron nem igazán próbált alkudni a vételárból. Pedig, ha tudta volna...
 • Azt a finanszírozást választotta, amelyik a legtöbb jutalékot jelenti a kereskedőnek,
 • valamint megkötötte azt a kötelező biztosítást és cascót, amelyik a legtöbb jutalékot hozza, megint csak a neki.

Ezzel a módszerrel a Bármi Áron barátunk kidobott az ablakon több tízezer - sőt, sokkal valószínűbb, hogy több százezer forintot, és használtautó esetében, még az is lehet, hogy jól "bevásárolt".

A második módszer Magyarországon egyelőre csak csíráiban létezik, az online (internetes) vásárlás. Ez nem a kínálat Internetes áttekintése, ez maga a vásárlás.

A harmadik módszer, egy autóbróker megbízása, aki mentesíti Önt az autóvásárlással kapcsolatos összes bonyodalomtól. Természetesen ez plusz kiadást jelent.

A negyedik módszer, ami a legérdekesebb, és hosszú távon a legnagyobb elégedettséget és a legjobb megtérülést biztosíthatja: ha elvégzi a piacon saját kutatásait, és önmaga alkudja le a kívánt autó árát. Könyvünkkel ehhez nyújtunk segítséget.
Aki az átadott információ birtokában vesz magának akár új- akár használtautót, az a vásárlás után évekkel is elégedetten ülhet bele gépkocsijába, azzal a tudattal, hogy jó vásárt csinált, és azzal a jóleső érzéssel, hogy tényleges szükségeinek, és a pénztárcájának leginkább megfelelő autót vette meg. Olyan autót, amely problémamentesen kiszolgálja, amelyre büszke lehet és amellyel nem csak mindennapi gondot vásárolt magának.

 

Első lépés az autó kiválasztásában:
ha holnap akar autót venni, halassza el!

Adjon magának minimum két hetet, de sokkal jobb, ha legalább egy hónapon keresztül szán idejéből a felkészülésre, különben a nepperek, és a magas árréssel dolgozó kereskedők legjobb kuncsaftjává válik.
Legrosszabb esetben, megvásárol egy olyan autót, amelynek teljes ára az ablakon kidobott pénz volt, nem is beszélve a vele járó bonyodalmakról és ezek költségeiről.

A fentieket az itt közölteknél jóval részletesebben tárgyaljuk az e-könyvben. Mélyrehatóbban elemezzük azokat a folyamatokat, amelyek a megalapozatlan döntésekhez vezetnek, és azokat a megfigyelhető tendenciákat, amelyeknek fő célja, hogy az Ön zsebéből minél könnyebben kiénekelhessék a pénzt.

Amennyiben (a tartalomjegyzék alján, a "TELJES VÁLTOZAT" hivatkozásra kattintva) megrendeli ez e-könyvet, egyből letöltheti a teljes változatot, és ezt a fejezetet, minden további nélkül azonnal, még a megnyitási kódok megérkezése előtt, teljes terjedelmében elolvashatja.

Ez után a kis elöljáró gondolatcsokor után, kezdjük is a közös gondolkodást, a döntési folyamat, és a teendők sorrendjének ismertetésével!

Ez után a kis elöljáró gondolatcsokor után, kezdjük is a közös gondolkodást, a döntési folyamat, és a teendők sorrendjének ismertetésével!

 1. Mikor érdemes autót cserélnie? Romboljunk le néhány mítoszt! Tovább >>
 2. Mire figyeljen, amikor a kereskedőkkel beszél? (Kereskedő-lélektan.) Ha jó vásárt akar magának, ismernie kell az ellenfelet! Tovább >>
 3. Használt, vagy új autót vegyen? Érvek mindkét oldalon, pro- és kontra; - Ne hagyja ki, milliókat takaríthat meg! Átlagos helyett, rövidesen lehet igazán jó autója! Gondolta volna, hogy lehet biztonságban használtautó-vásárlásnál is? Tovább >>
 4. A szóba jöhető gépkocsi-kínálat szűkítése. - Biztos, hogy amit szeretne, és amire igazából szüksége van, az ugyanazokkal a jellemzőkkel bír? Tovább >>
 5. Milyen autót engedhet meg magának? A finanszírozás és a biztosítás rejtelmei. - Havi tízezreket takaríthat meg! Tovább >>
 6. Milyen fontosabb tulajdonságokkal rendelkezzen az autó? Milyen extrát miért érdemes választani? (1 fejezet, 3 részben) a: biztonság,  Tovább >>, b: tulajdonságok - (extra)felszerelések, ergonómia, komfort, külcsín, az autó kipróbálása, Tovább >>,  c: lopás elleni védettség, megbízhatóság, pénzügyi, és egyéb szempontok. Tovább >>
 7. A használtautó-vásárlásra való otthoni felkészülés, a lehetséges források áttekintése, kiket és milyen helyeket kerüljön. Tovább >>
 8. Mit vizsgáljon meg alaposan az autón? (Főleg, de nem csak használt autó esetében érdekes) Tovább >>
 9. Hogyan alkudhatja le a kiszemelt használt- vagy újautó árát? Az autó végső kiválasztása, foglaló, eredetiségvizsgálat, megrendelés, megvásárlás, átíratás, egyéb dokumentumok. Tovább >>

Előkészületben:

 1. A lecserélt autó értékesítése;
 2. Külön téma: autó-behozatal külföldről.

Ui.: könyvünk fejezetei az ideális folyamaton viszik végig az olvasót, de természetesen nem ez az "egyedül üdvözítő" sorrend. Mindazonáltal mi ezt ajánljuk, mert ezzel lehet a legtöbb csapdát elkerülni, illetőleg ez biztosítja azt, hogy több pénz maradjon az Ön zsebében, mint egyébként maradhatott volna.
Minden fejezet teljes részletességgel tárgyalja az adott témát. A megírás során a teljességre, és a könnyen követhetőségre törekedtünk. Arra, hogy átadjuk mindazt, ami az autóvásárlásról tudható.

Ha Ön is hozzá akar jutni ezekhez a titkokhoz, rendelje meg ezt a különleges kiadványt, az AutósTITKOK elektronikus könyvet, ami mindent tartalmaz, ami az autóvásárlásról, és a mindennapi autózás stresszmentessé tételéről tudható!
Megrendelés esetén, egyből letöltheti a teljes változatot, és négy fejezetet, köztük ezt, minden további nélkül azonnal, még a megnyitási kódok megérkezése előtt, teljes terjedelmében olvashat.

Megrendelési oldal.

További információk a kiadványról (főoldal).

Ha már jelenlegi autóján is szeretne sokat megtakarítani, ha szeretne leleplező cikkeket olvasni, hasznos szolgáltatásokat, különleges autós termékeket megismerni, iratkozzon föl az AutósTITKOK megoldáspostára, hogy minden ilyesmit megoszthassak Önnel!

Első levélként megkap ajándékba
egy akár évi többszázezres megtakarításhoz
kulcsot jelentő eBookot a fogyasztáscsökkentésről!

Olvasói visszajelzések szerint, még tapasztalt autóstársaink is 15-20 %-ot faragtak le autójuk fogyasztásából  az eBook segítségével, ráadásul mindezt bármiféle "szuperkütyü", vagy "csoda-adalék" nélkül, úgy, hogy még a vezetés is élvezetesebb!

Az eBookban mindazt a valódi tudást közzéteszem, amit a témában fölhalmoztak. Minden olyan vezetési - autózási tényezőt bemutatok, amitől a fogyasztás függ.

Nem csak azt, hogy mit tegyen, hanem azt is, hogy hogyan!

Próbálja ki magát, Ön mennyit tud lefaragni autója fogyasztásából! Ha követi az eBook tanácsait, valószínűleg az eddigieknél jóval ritkábban kell majd tankolnia!

A megoldásposta következő részeiben pedig más autós témákban olvashat fontos cikkeket, tanulmányokat:
az autóvásárlás csapdáinak elkerülése, valamint érdekességek és hasznos információk az autós mindennapokra.

Személyiségi jogait maximálisan tiszteletben tartom, adatait rendkívül bizalmasan kezelem, felhatalmazása nélkül soha nem adom ki harmadik félnek. Feliratkozása az AutósTITKOK megoldáspostára vonatkozik. A levelekben a cikkek mellett, időnként az AutósTITKOK Kft. termékeit és szolgáltatásait, illetve partnercégek általam igényesnek, hasznosnak talált termékeit, szolgáltatásait is ismertethetem, ajánlhatom! Ha szeretne, bármikor könnyedén leiratkozhat a listáról, minden levélben található leiratkozási lehetőség. Adatvédelmi tájékoztató. Az adatkezelés nyilvántartási száma a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál: NAIH-71104/2013

Nézzen bele az eBook tartalmába! Az RTL Klub, Fókusz című műsorában hangzottak el az alábbi tanácsok!

Hogyan spóroljunk az üzemanyaggal? - Fókusz - RTL Klub

EXTRA: Tippek spóroláshoz - Fókusz - RTL Klub

 

Kövesse az AutósTITKOK-at a Google+ lapján is!