AutósTITKOK
 

  
AutósTITKOK autóbróker szolgáltatás

Partnerem, Várkonyi Gábor
autóbróker, autópiaci szakértő az egyik legjobb a szakmában

 
Felkutatja, és az Ön megbízása alapján meg is vásárolja (az összes papírmunka lebonyolításával együtt) az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő autók közül a kínálat legjobb darabját!

Ugye milyen jó lenne, ha meg lehetne bízni az autót áruló emberekben? Ha el lehetne hinni azt, amit mondanak?

  • Ha szó nélkül el lehetne fogadni azt, amit a kilométeróra mutat?
  • Ha el lehetne hinni, hogy "Karambolos? Á dehogy, csak a bal első sárvédő volt megnyomva egy kicsit"?
  • Ha mindig meg lehetne bízni a szervizkönyvben?
  • Ha mindig annyit fizetnénk az autóért, amennyit az tényleg ér?
  • Ha a nélkül elhihetnénk egy márka-sztereotípiát (megbízható típus), hogy ez később ne bosszulná meg magát drágán.
  • Ha úgy vihetnénk autónkat bármelyik szervizbe, hogy tudjuk, bízhatunk a szerelőkben, mindent kicserélnek, amit kell (és csak azt) és nem csak a számlán szerepelnek a tételek, méghozzá aranyáron?
     

De sajnos nem lehet!

 
Nagyon sokan trükköznek a kilométerórával, hallgatnak el sérüléseket, műszaki hibákat. Még  nullkilométeres autó esetén sem lehet biztos afelől, hogy minden rendben van!

Nagyon sok márka van, aminek csak a hírneve jó, de ha megvesszük, egy álom véget ér, méghozzá nagyon drágán.

Nagyon sok autóstársunk hallja azt, amikor először viszi el egy ismerős szerelőhöz az autót, hogy "ezért bizony túl sokat fizettél"!

Nagyon sok rémtörténetet hallani autókról, amiket akár márkaszervizben, akár komoly(nak látszó) független szervizben úgy "javítanak meg", hogy egy jól berendezett világban utána a szerelőnek vagy a cégnek minimum fél évre bevonnák az engedélyét.


Mégis van megoldás! Vagy az AutósTITKOK eBook segítségével válik profivá, vagy 

megbíz az autóvásárlással egy profi szakembert.

Méghozzá a legjobbat a szakmában!

 
Ugye, hogy milyen jó érzés lenne az egész ügyet biztonságban tudni? Biztosnak lenni benne, hogy Önt nem verhetik át? Jó lenne megszabadulni az egész folyamat terhes részétől?

Jó lenne tudni, hogy az autó tényleg ér annyit, mint amennyit fizetett érte?

Jó lenne, ha valaki előre meg tudná mondani, hogy mire készüljön egy adott modellel kapcsolatban, felhívná a figyelmet az erősségekre, illetve a gyengébb pontokra, biztos szemmel kiszűrné Önnek a nem megfelelő darabokat, és még az adásvétel összes ügyintézését és papírmunkáját is átvállalná Öntől?

Jó lenne, ha olyasvalaki segítene a külföldi autóvásárlásban, akinek van helyismerete, akit nem tudnak megvezetni a legkülönfélébb nemzetközi csaló bandák, és aki a honosítás adminisztrációs terheit is átvállalja?

Jó lenne, ha később is segítene valaki kikerülni a szervizek trükközéseit, egy esetleges káreseménynél pedig segítene, hogy a biztosítás a lehető legtöbbet fedezze a javítás költségéből?

Jó lenne, ha később majd valaki segítene eladni az autót a lehető legjobb áron?

 

Gábor ilyen szakember
 

Személyre szabott, teljes körű ügyintézést nyújt, az Ön igényeinek felmérésétől kezdve a beszerzésen át (akár külföldről is) a hivatalos ügyek elintézéséig. 

Több mint tizenöt éve dolgozik autós újságíróként. Számos autós témájú televíziós és rádiós műsorban vett részt, ezres nagyságrendben vezetett friss modelleket, és használt autókat. 

Ismeri a kereskedőket, ismeri a típushibákat és a szervizeket.

Elfogulatlan, mert nem eladni akar, hanem meg akarja találni Önnek a legjobb vételt.

Közel kétezer embernek segített már autót venni, ügyfelei egymásnak adogatják a telefonszámát.

Hogy mindez mennyibe kerül? Gábor árszabása is garantálja, hogy a legjobb lehetőséget keresse meg Önnek. Nem százalékot és nem jutalékot kér ugyanis, hanem szolgáltatásának fix díja van: 50 000 Ft+áfa*. És ebben minden benne van, amit fölsoroltam! Természetesen csak akkor kell fizetni, ha az autóvásárlás megtörtént!
(*A hazai autópiacon történő vásárlás esetén. Külföldről egyedi árszabása van, az után hozza be az autót, ahogy megegyezik Önnel az árban.)

Ha az összeget sokallná, akkor csak egy dolgot fontoljon meg: ha egy visszatekert kilométerórájú autót vesz (amire sajnos túl nagy az esély) ennél sokkal, de sokkal többet veszít!

De ha ennek ellenére sokallja Gábor tarifáját, és mégsem akarja egy rossz autóvásárlás miatt százezrek, vagy akár milliók elvesztését kockáztatni,

akkor ide kattintva szerezze be az AutósTITKOK megoldáscsomagot Gábor tarifájának alig több mint tizedéért!

Ha pedig most, vagy bármikor a jövőben igénybe kívánja venni az autóbróker szolgáltatást, kérem jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével!

Az űrlap kitöltése nem jelent semmilyen kötelezettséget az Ön részéről! 

Várkonyi Gábor elérhetőségén és a vele kapcsolatos információkon kívül más jellegű levelet erről a listáról nem fog tőlem kapni. A listáról bármikor le is iratkozhat.

A megadott adatokat maximális diszkrécióval kezelem, Várkonyi Gáboron kívül senkinek nem adom át!

Gábor nem fogja Önt keresni, viszont Ön az alább megadott e-mailcímére kapja meg tőlem az ő elérhetőségét.

 
Nézzük, mint mond néhány ügyfele, aki őt bízta meg autóvásárlással

 

Gábornak tudomásom szerint birtokában van minden márka, minden évjárat rejtett képességeinek / hiányosságainak ismerete.
Abban profi, hogy az igények, és anyagi lehetőségek alapján megtalálja a piacon fellelhető, lehető legjobb (valós) állapotú autót!
Megkeresi, felméri az állapotát, lezongorázza a vételt, átírást!
Nekünk is egy igen szép, kiemelkedően jó állapotú, igényeinknek messze megfelelő autót talált!

Ezért ajánlom mindenkinek, aki nem szeretne kellemetlen meglepetéseket!

Autóvásárlásnál a minőség a legfontosabb, de nem elhanyagolható az sem, hogy anyagilag is jobban jártunk a segítségével!

Dallos Miklós
 


 
Várkonyi Gábor minden szempontból készséges volt az első pillanattól kezdve. Tapasztalatságáról és szakértelmétől az első találkozás után meg voltam győződve, és ez a benyomás azóta is tart. (Nekem és barátaimnak már több autót vett.)

Az apróbb részleteket érintő kérdésekben is felkészült és nem elfogult szakembert ismertem meg Gáborban, akivel a jövőben szívesen együtt dolgozom, illetve ismerőseimnek is ajánlom.

Ja és persze mindig megtalálta a legjobb vételt, én már a második általa beszerzett autóban ülök, és nagyon elégedett vagyok!

Majnár Levente
 


 
2009 őszén úgy döntöttem, hogy lecserélem korábbi autómat. Elkezdtem nézni a lehetőségeket: újságok, internetes használtautó-portálok, majd használtautó-kereskedők. 

Elég gyakran a kereskedőknél kötöttem ki, egész jó vételnek tűnő autókat találtam, de jobban megnézve, vagy a sztori sántított, vagy a kocsi "köhögött", vagy a festékréteg mérő eredményeire adott mese volt hihetetlen. 

Egy szó, mint száz, kezdtem belefáradni a használtautó-kereskedőkbe.

Levontam a nagy konzekvenciát, hogy igazából szanaszét tört és jól kipofozott, vagy iszonyúan leharcolt és visszatekert kilométerórával eladni kívánt autóval lehet nagy hasznot szakítani.

Ekkoriban ajánlotta ismerősöm, Holics Gábor az AutósTITKOK kiadványt, és  Várkonyi Gábort, aki tapasztalatával és kapcsolataival segít a megfelelő autó kiválasztásában, átnézésében, átvételében és igény szerint a teljes ügyintézésben.

Segítségével leszűkítettük a szóba jöhető típusokat, életkort és lehetőségeket. 

Ezután néhány hét alatt találtunk olyan autót, ami a várakozásokon felül jó állapotban volt, árához képest jól felszerelt, megkímélt és gyakorlatilag hibátlan állapotú volt.

Azóta a használat során igazolódott, hogy az autó teljesen rendben van. Nagy élmény vezetni egy ilyen jó "gépet". 

Ilyen jó vételhez nehéz lett volna Gábor segítsége nélkül hozzájutni!

Tajti Tivadar
 


 
Várkonyi Gábor autóbrókert ajánlás útján ismertem meg. 

Szolgáltatásával maximálisan elégedett vagyok.

Különösen tetszett, hogy minden sajátos igényemnek megfelelő, kiváló autót talált, méghozzá nagyon jó áron.

Kovács Balázs
 


 
Gábor egy személyes konzultációt javasolt, ahol meggyőzött tapasztalatáról, széleskörű kapcsolatrendszeréről. 

Kérdéseivel segített kikristályosítani, hogy mik azok a paraméterek, amik számomra fontosak az autó használatánál. 

A megbeszéltek alapján javaslatokat tett típusokra. 

Segített abban, hogy mi az, amit nézzek illetve mivel és miért ne foglalkozzak.

Az általa talált és ajánlott autók közül gyorsan megtaláltuk az igényeimnek megfelelőt.

Az, hogy ajánlott jármű leinformált előéletű volt (és emiatt nem volt titok előttem a negatív hír sem), engem igen meggyőzött.

A vásárlással nem ért véget kapcsolatunk, továbbra is segít a jármű karbantartásában, illetve bizton fordulhatok hozzá akár az autó értékesítésekor, vagy cseréjekor is. 

Én, ha veszek vagy cserélek, ezen túl nála intézem, mert megbízható, a szakmában igen jártas személy. 

Megkeresi a legideálisabb járművet, legyen szó kis olcsó városi autóról, vagy presztízsjárműről.

Tóth Zoltán
 

 Főoldal / Tartalomjegyzék / Megrendelés / Érzelmek az autóvásárlásban / Mikor jön el a csere ideje? / Reklám dekóder / Kereskedő lélektan / Használtat, vagy újat? / A használati jelleg szerepe / Csalóka sztereotípiák / OK, hogy mekkora a takaró, de mekkora a nyújtózás? / Találjuk meg a legjobb hitelt! / Autó áralku / Bemutatkozás